Uslovi korišćenja

Svi posjetioci veb stranice www.montenegro.messefrankfurt.com saglasni su sa sljedećim uslovima korišćenja:

1. Informacije rukovaoca podacima:

Zodax doo Beograd

Zvanični zastupnik Messe Frankfurt GmbH u Srbiji, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji

Resavska 32

11000 Beograd

Srbija

+381 11 322 06 00

e-mail adresa: info@montenegro.messefrankfurt.com

2. Autorska prava:

Sadržaj ovih veb stranica zaštićen je autorskim pravima. Sva prava posjeduju Messe Frankfurt GmbH i / ili njegove povjezane kompanije (filijale Messe Frankfurt GmbH širom svijeta ili zvanični zastupnici Messe Frankfurt GmbH širom svijeta) ili treća lica koje su obezbjedila sadržaj.

Sadržaj ovog sajta može se koristiti besplatno za izveštavanje o događaju i / ili o Messe Frankfurt-u. Molimo Vas da nam dostavite kopiju primjerka objavljenog štampanog medija i da nas obavjestite o upotrijebi u elektronskim medijima. Neophodno je navesti izvorne navode sadržaja „Messe Frankfurt“ i „Ime fotografa / autora“. Nijedna promjena nije dozvoljena osim modifikacije koja odgovara potrijebnom formatu. Za bilo koju drugu upotrijebu, posebno za komercijalnu upotrijebu, potrijebna je prijethodna pisana saglasnost kompanije Messe Frankfurt GmbH. Sadržaj koji pružaju treća lica može se koristiti samo nakon odobrenja odgovarajućih prava; ovo se posjebno odnosi kada je sadržaj identifikovan kao takav.

Svako nezakonito korišćenje sadržaja biće predmet gonjenja.

3. Zaštitni simboli i žigovi:

Simboli i žigovi na ovim veb stranicama mogu se koristiti samo uz prijethodnu pisanu saglasnost kompanije Messe Frankfurt GmbH.

4. Odricanje od odgovornosti:

Sadržaj ovih veb stranica sastavljen je sa najvećom pažnjom. Uprkos tome, nije moguće garantovati tačnost i ispravnost sadržaja. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu koja direktno ili indirektno nastane korišćenjem ovih veb stranica, osim ako nije rezultat namjere ili grube nepažnje, a naročito uključuje povrijede života, tijela ili zdravlja, usled namjere ili grube nepažnje.

Ova veb stranica ne verifikuje sadržaj koji pružaju izlagači, posebno onaj koji se odnosi na proizvode i inovacije, stoga nećemo snositi nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu usled upotrijebe takvog sadržaja.

Ova veb stranica nema uticaja na trenutni ili budući oblik sadržaja veb sajtova trećih lica, stoga neće biti odgovorna za isti.

5. Politika kolačića:

Ova veb stranica koristi kolačiće (Cookies) za koje je potrijebna Vaša saglasnost. Kolačići se sastoje od djelova koda instaliranog u pretraživaču koji se koriste u cilju optimizacije veb stranice. Kolačići pomažu pri analizi korišćenja ove veb stranice. Ako je instalacija kolačića zasnovana na saglasnosti, takva saglasnost se može povući u bilo kom trenutku. Ukoliko ne želite da prihvatite da se kolačići čuvaju na Vašem računaru ili pametnom uređaju, neophodno je da onemogućite kolačiće za ovu veb stranicu u Vašem internet pretraživaču. Ranije instalirane kolačiće možete obrisati ručno iz Vašeg internet pretraživača. Onemogućavanje, odnosno brisanje, može značiti i umanjenje određenih funkcionalnosti veb stranice.

U slučaju da naiđete na netačne informacije ili linkove, ljubazno Vas molimo nas obavjestite putem e-maila, Takođe, Vas molimo da svoje prijedloge ili sugestije pošaljete na info@montenegro.messefrankfurt.com.

Poštovani korisnici, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pružanja najboljeg iskustva. Korišćenjem naše internet stranice, usaglašavate se sa korišćenjem kolačića. Više informacija